Ořechová fúze století. Krémově jemné kešu a pikantní pepř! Lahodná máslová chuť sladkých kešu se špetkou jemně štiplavého pepře vám vyrazí pytlík z ruky. Ale dlouho na zemi nezůstane…
Kategorie: | OŘECHY |
---|
Kešu pražené v pepři nemůže v naší nabídce dokonalých lahůdek chybět. Pod štiplavým povrchem se prokřupnete k oblíbeným máslově jemným oříškům. Vyrostly v Indii a upraženy byly proto, aby se zvýraznila jejich lahodná chuť a vůně. Ve spojení s pikantním pepřem vzniká nevšední, vyladěná kombinace.
Oříšky kešu jsou semena plodů stromu ledvinovníku západního. Ledvinovníky rostly na Zemi už v třetihorách! Kromě pořádné porce vitamínu C obsahují také B, E a K a mají největší množství železa ze vše skořápkových plodů. Velkorysý obsah vápníku a mědi potěší vaše klouby a chrupavky, hořčík se postará o spánek jako v bavlnce a posílí nervovou soustavu. Kešu oříšky bohaté na vlákninu hýčkají střevní mikroflóru a obsahují lutein, který je zásadní pro zdravé oči.
Naše kešu pražené v pepři vás rychle nakopne jako svačina v práci, zažene hlad na výletě, ale také zpestří jakýkoli zeleninový salát.
Základní specifikace
- Složení - kešu ořechy 92 %, pepřové koření 7 % (mořská sůl, dextróza, kvasnicový extrakt, přírodní ochucovadlo, cibule, pepř, citrónová kyselina, maltodextrin, oxid křemičitý, prášek z citrónové šťávy, slunečnicový olej, pepřový olej), arabská guma 1 %
- Surovina - Kešu
- Dieta - Bez lepku
- Zpracování - Loupané, Pražené
- Chuť - Kořeněná, Slaná
- Alergeny - Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
- Země původu - Vietnam
- Trvanlivost - 3–8 měsíců
- Skladování - Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Balení - Znovuuzavíratelný ZIP sáček
- Úprava - pražené kešu ořechy v pepři
Energetická hodnota na 100 g | 2312 kj / 556 kcal |
Tuky | 41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7,2 g |
Sacharidy | 27,7 g |
z toho cukry | 7,4 g |
Vláknina | 3 g |
Bílkoviny | 17,7 g |
Sůl | 2,38 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.